Akademisyenlerimizden TÜSEB Başarısı "Fark Yaratan İstinyeliler"

Prof. Dr. Yasemin Buran Çırak'ın Projesine TÜSEB Desteği

yb

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Buran Çırak’ın “Hamatopoetik Kök Hücre Nakli Yapılan Çocuklarda Sanal Gerçeklik Destekli, Video Oyun Temelli Egzersiz Eğitiminin Fonksiyonel Düzey, Solunum Parametreleri ve Fiziksel Uygunluk Üzerine Etkisinin İncelenmesi” ve “İnsülin Direnci Olan Genç Yetişkin Bireylerde Farklı Egzersiz Protokollerinin B-Hücre Disfonksiyonu Üzerindeki Etkisinin Araştırılması” başlıklı iki farklı projesi TÜSEB A Grubu Acil Ar-Ge Proje Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Berrak Varhan'ın Projesine TÜSEB Desteği

bv

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Berrak Varhan’ın “El Cerrahisi Sonrası İmmobilizasyon Sürecinde Motor İmgeleme ve Sanal Gerçeklik Uygulamalarının Etkinliğinin İncelenmesi: El Rehabilitasyonununda Klinik Karar Verme İyi Uygulama Önerisi” ve “Diz Osteoartriti olan Bireylerde Sanal Gerçeklik Gözlüğüyle Oluşturulan Avatar ile Yapılan Egzersizlerin Kas Aktivasyonu Üzerine Etkisinin İncelenmesi” başlıklı iki farklı projesi TÜSEB A Grubu Acil Ar-Ge Proje Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.