Akademisyenlerimizin Fark Yaratan İstinyeliler Başarımı-

Doç. Dr. Pınar Çakır Hatır COST Aksiyonu'na Atandı

Pınar Çakır Hatır

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Çakır Hatır, CA21164 numaralı “Towards an improvement in diagnostics and treatment strategies for TB control (ADVANCE-TB)” başlıklı COST Aksiyonu’na Türkiye Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmıştır.

CA21113 “Genome Editing to Treat Humans Diseases (GenE-Humdi)” ve CA21145 “European Network for diagnosis and treatment of antibiotic-resistant bacterial infections (EURESTOP)” başlıklı COST Aksiyon’larına ise Çalışma Grubu Üyesi olarak atanmıştır.

Prof. Dr. Engin Ulukaya COST Aksiyonu'na Atandı

Engin Ulukaya

Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Engin Ulukaya, CA22125 numaralı “Precision Medicine in Biliary Tract Cancer” başlıklı COST Aksiyonu’na Çalışma Grubu Üyesi olarak atanmıştır.