Aktif Yaş Alma Hareketi Başlıyor

Ulus Liv Hospital gönüllülerinin başlattığı Aktif Yaş Alma sosyal sorumluluk projesi İstinye Üniversitesi ile yapılacak işbirliklerini değerlendirmek üzere üniversitemizi ziyaret ederek Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı  Prof. Dr. İlhan Tomanbay ile bir toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul’da çeşitli nedenlerden dolayı evinden çıkamayan 65 yaş ve üzerindeki kişileri evlerinden çıkarmak, harekete geçirmek, algılarını, sosyal ilişki ağlarını, sosyal iletişimlerini geliştirmek hedefiyle başlatılan Aktif Yaş Alma hareketi, çeşitli sivil toplum örgütlerinden de destek alarak geniş kitlelere hitap etmek için çalışmalarına başladı.

Proje kapsamında 26 Ekim 2019 Cumartesi günü İstinye Üniversitesi’nde açılış toplantısı yapılacak. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında düzenlenecek konferanslarda gönüllü gençler katılımcılarla bir araya gelecek. Konferansların 28 Aralık 2019 Cumartesi günkü yılbaşı toplantısıyla sonlanması planlanıyor.