Aktif Yaş Alma Programı’nın İlki Gerçekleşti

İstinye Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Tomanbay ve Liv Hospital Ulus’tan Monik İpekel önderliğinde başlatılan Aktif Yaş Alma Programı’nda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Dürüstkan Elbaşı ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Tomanbay’ın açılış konuşmalarının ardından Aktif Yaş Alma Programı’nın ilk buluşmasında Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı Cemâlnur Sargut Tasavvuf Üzerine Söyleşi gerçekleştirdi.

Aktif Yaş Alma Programı sayesinde çeşitli nedenlerden dolayı evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri kişilerin sosyal yaşama kazandırılması, iletişimlerini geliştirilmesi hedeflenen sosyal sorumluluk projesinde çeşitli sivil toplum örgütlerinin de destekleriyle geniş kitlelere hitap etmek için çalışmalar gerçekleştirilmektedir.