Doğa Bilimsel Araştırma Projeleri Kongresi

Rektörümüz Prof. Dr. Melih Bulu, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ve üniversitemiz Genel Sekreteri Burak Kılanç’ın açılış konuşmalarıyla başlayan kongrede İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Engin Ulukaya “Kanser İlacı Geliştirme Çalışmaları: Türkiye Deneyimi” konulu konuşma gerçekleştirdi.

Doğa Bilimsel Araştırma Projeleri Kongresi, öğrencilerin lise yıllarında bilimsel araştırma projeleri üretmeleri ve en az bir ulusal ya da uluslararası proje yarışmasına katılması, genç yaşta bilimsel bilgi ve teknoloji üretmelerini amaçlayan kongrede liseli öğrencilerin çağımızın dinamiklerine ayak uydurmaları için teşvik ediliyor.

Birçok inovatif projenin yer aldığı oturumlarda öğrenciler hazırladıkları bilimsel projelerini tanıttı.