İstinye Üniversitesi

Doğu Marmara Üniversiteler ve Sanayi Konsorsiyumu (DUSK) Üyeliği

İstinye Üniversitesi; Mühendislik, Fen Bilimleri (Fizik, Kimya, Biyoloji) ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümlerinde eğitim alan öğrencilerin öğrenimlerini sanayi deneyimi ile pekiştirebilecekleri Doğu Marmara Üniversiteler ve Sanayi Konsorsiyumu (DUSK) üyeliğine kabul edildi. 
 
Erasmus programı kapsamında öğrencilerine yurtdışında alanında önde gelen kurum ve kuruluşlarda daha fazla staj imkânı sağlayacak konsorsiyum çalışmalarında aktif rol alan İstinye Üniversitesi, akademi ve sektörün güçlerini birleştirdiği iş birlikleri içinde yer alıyor. İstinyelilerin aldıkları eğitimleri sanayi deneyimi ile buluşturacak olan konsorsiyum, sektörün mevcut ve gelecekteki gereksinimlerinin karşılamasını da hedefliyor.
 
İstinye Üniversitesi ile birlikte Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi’nin bulunduğu Doğu Marmara Üniversiteler ve Sanayi Konsorsiyumu’nda; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yer alıyor.