İstinye Üniversitesi

Dr. Kerim Dündar’ın Eseri İstanbul Arkeoloji Müzelerinde

“Ancient Futures” (Antik Gelecekler) adlı dijital sergi Meta ve Xtopia işbiliği, ve Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle 30 Ekim tarihine kadar İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde sanatseverlerle bir araya geliyor. İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nin farklı salonlarına konumlandırılan/yerleştirilen sergide; müzenin tarihi eserleriyle aynı ortamda dijital ekranlar, fiziksel heykeller ve artırılmış gerçeklik çalışmalarıyla birçok perspektif bir arada yer alıyor.
“Ancient Futures” (Antik Gelecekler) sergisi, geçmişten ve kültürel mirasımızdan ilham alarak “Yarının mitolojileri ve arkeolojik kalıntılarını bugün nasıl oluşturuyoruz?” sorusuna cevap arayan 27 eser ve hikâyeyi, kurgusal varoluş olarak farklı perspektiflerden öne çıkarıyor.  
Eserlerin arasında İstinye Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Dr. Kerim Dündar’ın “The Cube” ve “Angelic Fashion” adlı iki eseri de yer almaktadır. Dr. Kerim Dündar’ın eserini 30 Ekim tarihine kadar İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde ziyaret edebilirsiniz.

Dr. Öğretim Üyesi Kerim Dündar hakkında bilgi almak için tıklayınız