Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerle Kutlandı

İstinye Üniversitesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü etkinliklerle kutladı. #istinyeli öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen buluşmalarda günün anlam ve önemi tüm detaylarıyla konuşuldu.

İstinye Üniversitesi Kütüphanesinin Dünya Kadınlar Günü'ne özel hazırladığı sergide; kadın şair, akademisyen, bilim insanı, sanatçı ve yazarların kitapları seçki halinde #istinyelilerin ziyaretine açıldı.

İSÜ Doğa ve Kamçılık Kulübü tarafından düzenlenen "Dünyayı Yürüyerek Keşfeden Gezgin" seminerinde öğrencilerle bir araya gelen gezgin Dicle Doğan,tek başına dünyayı yürüyerek keşfetmesini ve 2200'lik serüvenini günün anlamı üzerinden anlattı.

İSÜ Sosyal Çalışma Kulübü tarafından düzenlenen ''Dünya Kadınlar Günü'nde Kadın Sığınma Evleri" seminerinde öğrencilerle  bir araya gelen Kadın Konuk Evi Eski Müdürü ve İstinye Üniversitesi SBF Sosyal Hizmet Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülcan URHAN, konuk evlerinin önemini ve işlevlerini anlattı.