Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde İstinye Üniversitesi 4 Akademisyenle Yerini Aldı

Elsevier ve Stanford Üniversitesi’nden bilim insanlarının her yıl hazırladığı dünyanın en etkili bilim insanlarının yer aldığı liste Elsevier tarafından yayımlandı. Listenin oluşturulmasında 1 Eylül 2022 itibariyle nitelikli yayın sayısı, yayınların yer aldığı derginin etkisi yapılan atıf sayısı, h-indeks, makale sayısı, atıf alan makale sayısı ve yayımlandığı derginin etkisi gibi ölçütler kullanıldı.

Dünyanın en etkili bilim insanı listesinde İSÜ’den Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Erfan Babaee Tirkolaee, Makine Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Armağan Fatih Karamanlı ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Ali Zarrabi ile Eczacılık Fakültesi’nden Prof. Dr. Özer Bekaroğlu yer aldı.

Elsevier tarafından yayımlanan listelere erişim için bağlantıyı tıklayınız: