Eyüpsultan Belediyesi’nden İş Birliği Ziyareti

Topluma nitelikli hizmet sağlamak amacıyla iş birliği protokolü imzalayan İstinye Üniversitesi ve Eyüpsultan Belediyesi, çalışmalara başladı. Eyüpsultan Belediyesi ve İstinye Üniversitesi heyetleri gerçekleştirilecek projeleri değerlendirmek üzere İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Karaöz, AR-GE’den Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Engin Ulukaya, Eğitim-Öğretimden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Peyami Çelikcan,  Sektörle İş Birliği Ofisi Koordinatörümüz Şule Kılıçarslan ve akademisyenlerimizin yer aldığı toplantıya, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in danışmanı Şevket Elmütevelli, Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Zekeriya Selamet ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ayşe Tural katılım gösterdi.