Fark Yaratan İstinyeliler- Cost Aksiyonu

Prof. Dr. Engin Ulukaya COST Aksiyonu'na Atandı

Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Engin Ulukaya, CA22125 numaralı “Precision Medicine in Biliary Tract Cancer” başlıklı COST Aksiyonu’na Türkiye Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmıştır.

Teknoloji Transfer Ofisi, Proje Yönetim Ofisi Sorumlusu Kardelen Sert COST Aksiyonu'na Atandı

İstinye Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Proje Yönetim Ofisi Sorumlusu Kardelen Sert, CA18218 numaralı “European Burden of Disease Network” başlıklı Cost Aksiyonuna Çalışma Grubu Üyesi olarak atanmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Ebru Nur Ay COST Aksiyonu'na Atandı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ebru Nur Ay, CA21154 numaralı “Translational control in Cancer European Network” başlıklı COST Aksiyonu Çalışma Grubu’na atanmıştır.

Doç. Dr. İnci Kayın COST Aksiyonu'na Atandı

Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Bölüm Başkanı ve Analitik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İnci Kayın, CA19132 numaralı “European Network to Advance Best Practices & Technology on medication Adherence (ENABLE)” başlıklı COST Aksiyonu Çalışma Grubu’na atanmıştır.