Fark Yaratan İstinyeliler- TÜBİTAK 1002-C

Öğr. Gör. Mehmet Sarper Takkeci’nin Projesine TÜBİTAK Desteği

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Sarper Takkeci’nin “Afet Bölgesindeki Toprak ve Moloz Karışımının Yapısal Malzeme Olarak Değerlendirilmesi” başlıklı projesi TÜBİTAK 1002-C Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Ildırım Özcan’ın Projesine TÜBİTAK Desteği

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ezgi Ildırım Özcan’ın “Kurtarmada Yer Alan Depremzedelerin Psikolojik İyi Oluşunun Taraması” başlıklı projesi TÜBİTAK 1002-C Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Didem Elitez’in Projesine TÜBİTAK Desteği

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Didem Elitez’in “Deprem Mağdurlarının Belirsiz Kayıp Durumları ve Depreme İlişkin (Öncesi-Sırası-Sonrası) Yaşantıları” başlıklı projesi TÜBİTAK 1002-C Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.