Hekimlere Uluslararası Online Eğitim

İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital, uluslararası online eğitim projesine imza attı. International Contemporary Medical Academy of Science (Uluslararası Çağdaş Tıp Bilim Akademisi) ile yapılan işbirliği ile tıbbın farklı uzmanlık alanlarında eğitim hizmeti verilerek, birçok farklı ülkeden hekim ve tıp öğrencilerine yönelik tecrübe ve eğitim toplantıları yapılacak.

Uzmanlık dallarına göre güncel yaklaşımlar, yeni uygulamalar, son tedavi yöntemleri ve teknolojilerin paylaşılacağı projede; İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital'ın yetkin hekimleri, deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. Tıp fakültesi öğrencileri ile hekimleri buluşturacak olan platformda, eğitimler online olarak başlayacak. Akademide hekimler dilediğinde gözlemci ve ihtisas sonrası eğitim için farklı ülke ve hastaneleri ziyaret edebilecek. Proje kapsamında yurt dışındaki hastaneler İstinye Üniversitesi'ne öğrenci gönderebilecek.