İstinye Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün Tüm Doktora Programlarında %100’e Varan Burs İmkanları

İstinye Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Programlarında eğitim alan öğrencilerimiz, bilimsel çalışmaların teşviki, TTO ile girişimcilik ve kuluçka süreçlerine aktif katılım sağlanması, zengin bilgi kaynaklarına erişim ve yaşam desteği imkanlarıyla lisansüstü eğitim süreçlerinde daha etkin şekilde yer almaları noktasında İstinye Üniversitesi tarafından desteklenmektedir.

İstinye Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Programları kapsamında öğrencilere sunulan destekler aşağıdaki kategorilerde yer almaktadır.

1. Akademik Destek ve Teşvikler:

- Lisansüstü Tez Projeleri, İstinye Üniversitesi tarafından desteklenmektedir.

- Lisansüstü öğrencilerimize nitelikli bilimsel makaleleri için teşvik ödülü verilmektedir.

- Lisansüstü öğrencilerimize Ar-Ge faaliyetlerinde Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) desteği verilmektedir.

2. Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi Desteği:

- İstinye Garage Incubation Hub, tüm lisansüstü öğrencilere Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi olarak eğitim ve mentorluk desteği sunmaktadır.

- Lisansüstü öğrencilerimize yürüttükleri dış kaynaklı projeler için teşvik ödülü verilmektedir.

3. Bilgi Kaynakları ve Araştırma Desteği:

- Tüm öğrencilerimize, zengin bilgi kaynakları ile geniş kapsamlı dijital kütüphane ve çevrim içi erişim olanakları sunulmaktadır

- Lisansüstü öğrencilerimize, yayın destek ofisi hizmetleri sunulmaktadır.

- Lisansüstü öğrencilerimize araştırma merkezlerimiz ile laboratuvarlarımızdaki altyapı ve hizmetlere erişim imkanı sunulmaktadır.

4. Yaşam Destekleri:

- TÜBİTAK lisansüstü bursu alan veya araştırma projesi bursiyeri olan öğrencilerimize ek İstinye Üniversitesi destekleri sağlanmaktadır.

Başvurular için detaylı bilgi.