İstinye Üniversitesi NAFSA Eğitim Konferansı ve Fuarı’nda Tanıtıldı

Dünya çapında uluslararası eğitimcileri bir araya getiren NAFSA (Association of International Educators) Organizasyonu, bu yıl 26-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında ABD'nin başkenti Washington şehrinde gerçekleştiriliyor.

Dünyanın önde gelen üniversiteleri ile buluşuyoruz.

Eğitim alanında dünyanın en prestijli organizasyonu olan NAFSA 2019 Conference & Expo etkinliği kapsamında, İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal KARAÖZ ve Uluslararası Programlar Direktörü İsmail ÇİFTÇİ, alanında dünyanın önde gelen üniversiteleri ile bir araya gelerek muhtemel uluslararası iş birlikleri, tanınırlık çalışmaları hususunda görüşmeler yaparak tecrübe paylaşımında bulunuyor.

Ulusal ve uluslararası hedeflerimiz doğrultusunda, Yükseköğrenimde kalitenin ve uluslararasılaşmanın öneminin vurgulandığı organizasyonda başta ülkemiz olmak üzere üniversitemizin tanıtımı yapılarak yeni ortaklıklarının temelleri atıldı.