İstinye Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Üniversite – Sanayi İş Birliği Sorumlusu Yasin Şahin S3E Projesi kapsamında gerçekleştirilen değerlendirmede Türkiye'den seçilen tek Teknoloji Transferi Personeli oldu.

İstinye Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Üniversite – Sanayi İş Birliği Sorumlusu Yasin Şahin, Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen ve Güney Avrupa ülkeleri ile Ortak Ülkelerdeki derin teknoloji ekosistemlerinin bağlılığını ve verimliliğini artırmayı amaçlayan S3E Projesi kapsamında gerçekleştirilen değerlendirmede Türkiye'den seçilen tek Teknoloji Transferi Personeli olmuştur.

Avrupa Birliğinden ise, 11 seçilen Teknoloji Transferi Profesyoneli arasında yer almıştır.

Yasin Şahin, proje kapsamında düzenlenecek eğitim programında sanayi kuruluşları odağında ticari becerileri geliştirme ve kalkınma için erken fon sağlama konularında uygulamalı eğitim programına dahil olmuştur.