İstinye Üniversitesi Yaz Okulu Kayıtları Başlıyor

Uzaktan öğrenme yöntemi kullanılacak Yaz Okulu’nda 45 farklı bölüm ile 30 farklı programa ait 700’den fazla ders ile İstinye Üniversitesi akademik hedeflerinize ulaşmanız için sizlere fırsat sunuyor.

Yaz Okulu’nda alanında uzman öğretim üyeleri ve profesyonellerden ders alabilir, çevrimiçi dersler ile ders programlarınızı esnek düzenleyebilir, sanal laboratuvarlar ile çalışabilir, küresel bir öğrenci topluluğu ile ağlarınızı genişletebilirsiniz.

Yaz Okulu, ortalamasını yükseltmek, başarısız olduğu dersi tekrarlamak, derslerin ön şartını sağlamak ya da üst yarıyıllardan ders alarak yıl içi çalışmalarını rahatlatmak isteyen tüm lisans ve önlisans öğrencilerimize açıktır. Canlı ve sağlam bir uzaktan öğrenme deneyimi için İstinye Üniversitesi sizleri bekliyor.

Kayıtlar: 24 Haziran – 9 Temmuz 2020

Detaylı bilgi için tıklayınız.