İstinye Üniversitesi Yüksek Enerji ve Parçacık Fiziği Araştırma Grubu (YEPAF) CERN - DRD1 İşbirliği’nin Resmî Üyesi Oldu

İstinye Üniversitesi Yüksek Enerji ve Parçacık Fiziği Araştırma Grubu (YEPAF) CERN'de Gazlı Alıç Teknolojilerinin Geliştirilmesi konusunda hazırlanan DRD1 önerisine verdiği katkılarla CERN - DRD1 İşbirliği’nin resmî üyesi olmuştur.

İstinye Üniversitesi, dünya genelinden 160'a yakın kurumunun yer aldığı bu uluslararası iş birliğine Türkiye'den katılan 3 üniversite arasındaki tek vakıf üniversitesi olarak yer almıştır.

İstinye Üniversitesi Yüksek Enerji ve Parçacık Fiziği Araştırma Grubu’nu (YEPAF) çalışmalarından ve iş birliğine ilişkin yüksek katkılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

DRD1 Uluslararası Ar-Ge İş Birliği ve üye kurumlar hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.