İstinyeliye ABD’den Başarı Bursu

İstinye Üniversitesi MYO Aşçılık Programı öğrencisi Dilara Basut, 2022-2023 yılı eğitim dönemi için başvuran binlerce meslek yüksek okulu öğrencisi arasında ilk 10’a girerek Amerika Birleşik Devletleri Fulbright Programı kapsamında burs almaya hak kazandı.

Temmuz’da ABD’ye hareket edecek olan Dilara Basut, Ağustos’ta ayında üniversite eğitimi ve staj programına başlayacak. Amerika Birleşik Devletleri’nin en prestijli burs programı olan Fulbright; öğrencilerin ABD'deki okul ücretlerini, geçim masraflarını, sağlık sigortasını ve gidiş-geliş yol masraflarını karşılamaktadır. Çoğunlukla akademisyen, doktora ve yüksek lisans öğrencileri için burs imkânı sağlayan program, yalnızca tek bir burs kategorisinde meslek yüksek okulu (MYO) öğrencilerine destek vermektedir.

İstinye Üniversitesi MYO Aşçılık Programı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.