İSTKA Tanışma Toplantısı

İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hatice Gülen ve İSÜ TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) Müdürü Evren Uzgel; İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) Genel Sekreteri İsmail Erkam Tüzgen, Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Cem Duran ve BTM (Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi) Müdürü İbrahim Elbaşı ile bir araya geldikleri tanışma toplantısında, İSTKA projeleri hakkında bilgi aldı.

Sektörle iş birliği halinde doğru ortaklarla hareket etmenin önemine değinilen görüşmede; yazılım ağırlıklı, sürdürülebilir, çok yönlü ve bütünsel projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha önceki proje önerilerinin de incelendiği toplantıda, İstinye Üniversitesine özgü gerçekleştirilebilecek çalışmalar değerlendirildi.

İstinye Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.