İstinye Üniversitesi

İSÜSEM Katılımcılarını Rekabete Hazırlıyor

İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İSÜSEM); alanında uzman kadrosu tarafından verilen eğitim programları ile katılımcılarının mesleki ve bireysel anlamda kendilerini geliştirerek, rekabette bir adım öne geçmelerine destek oluyor.   

Sektörün İhtiyaçlarını Analiz Ederek Kurgulanan Güncel Eğitim İçeriği

MLP Care grubunun bilgi birikimini arkasına alan İSÜSEM; Yaşam Boyu öğrenme vizyonuyla desteklediği katılımcılara sağlık sektöründen pazarlamaya, teknolojiden yabancı dile kadar birçok farklı alanda eğitim alma imkanı sunuyor. Her biri ilgili olduğu sektörün bireysel ve kurumsal ihtiyaçlarını analiz ederek kurgulanan İSÜSEM eğitim programları; ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet etmek isteyen katılımcılarına en güncel eğitim içeriğini sunuyor.  

Farklı Uzmanlık Alanlarında Yeni Eğitim Programları

Farklı uzmanlık alanlarında katılımcısına destek sağlayan İSÜSEM, Mart ayında başlayacak Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı, Diyetisyenlere Yönelik Psikodiyet Eğitimi ve Yoğun Bakım Hemşireliği Programı ile döneme yeni eğitim programları ile giriyor. Birçok farklı alanda program başlatacak olan İSÜSEM, Nisan ayında katılımcısının hizmetine sunacağı Hastane Yönetimi ve Misafir Hizmetleri Yetkilisi Sertifika programlarıyla sağlık profesyonellerinin gelişimine destek olacak. Dönem içerisinde Hastanelerde Günlük Yönetim Eğitimi Programını da hayata geçirecek olan İSÜSEM’in, bir diğer önemli eğitimi ise Adel Kalemcilik ve Kaizen Atölyesi iş birliğinde gerçekleştireceği Operasyonel Mükemmellik Sertifika Programı (OPEX) olacak.

Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı İlk Dönem Mezunlarını Verdi

İSÜSEM ve MLP Care iş birliğiyle düzenlenen Sağlık Bakanlığı Onaylı Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı ilk dönem mezunlarını verdi. 176 saat süren,  teorik eğitimleri İstinye Üniversitesi’nde, uygulama eğitimlerini ise Medical Park Göztepe ve İSÜ Gaziosmanpaşa Hastanelerinde başarıyla tamamlayan katılımcılar, Sağlık Bakanlığı Onaylı Ameliyathane Hemşireliği Sertifikası almaya hak kazandı.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı 4. Dönem Kayıtları devam ediyor

Profesyonellerin meslek yaşantısına katkı sağlayan bir diğer sertifika programı olan Yoğun Bakım Hemşireliği Programı ise 3.dönem mezunlarını verdi. 4.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı için son kayıt tarihi 28 Şubat 2019’dur.

İSÜSEM’den Uluslararası Eğitim Atağı

Mühendislere yönelik İngilizce olarak planlanan PLC Sertifika Programı Libya’lı mühendislerden yoğun ilgi gördü. Program; Logic Circuit Design, Microcontrollers, Automation, Programmable Logic Controllers ve Further Programmable Logic Controllers ana başlıkları altında uygulamalı olarak PLC laboratuvarlarında gerçekleştirilmektedir.

 

DGS Hazırlık Kursu Kontenjanları Doldu

Dikey Geçiş Sınavına İSÜSEM ile hazırlanmak isteyen öğrenciler DGS Kursuna yoğun ilgi göstererek, kontenjanları doldurdu. DGS Hazırlık Dönemi boyunca rehberlik desteğinin sağlanacağı kursta; kişisel çalışma programı oluşturulabilecek veya soru çözümü desteği de alınabilecek.

 

Katılımcıların kendilerini geliştirebilecekleri diğer eğitim programları ise: Kozmetik Endüstrisinde İyi Üretim Uygulamaları (GMP) Eğitimi, Endüstriyel Depo Raf Sistemleri Kullanıcıları için İç Denetime Yönelik Eğitim Programı, İleri Excel Eğitimi, Dashboard Raporlama Eğitimi, SPSS EĞİTİMİ – Sosyal ve Sağlık Bilimleri için Uygulamalı İstatistik Programı, İyi Klinik Uygulamaları Temel Eğitimi ve İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Eğitimi olarak sıralanıyor.     

 

İSÜSEM Eğitimleri hakkında detaylı bilgi almak için: https://sem.istinye.edu.tr/