Köy Okulu Projesi

İstinye Üniversitesi Öğrenci Merkezi (ÖMER) tarafından düzenlenen etkinlikte ‘’Geleceğimizi Destekliyoruz’’ sloganıyla bir araya gelen öğrencilerimiz, vefat eden sevgili öğrencilerimiz Sosyal Hizmetler bölümünden Aysu UYANIK ve Tıp Fakültesinden Aylin KOLOĞLU anısına Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyü ilkokulunda kütüphane ve oyun alanı kurdu.

Onarılan ve dış cephesi boyanan okul binasının yanındaki lojman içerisine kütüphane ve oyun alanı oluşturan üniversite öğrencilerimiz, okul duvarlarına da boyalarla kitap ve çeşitli görsel içeren resimler yaptı. İş birliği içerisinde belirlenen köy okuluna, temizlik malzemesi, kırtasiye malzemesi, kitap ve oyuncak desteği de yapan öğrencilerimiz, her sene bu yönde sosyal sorumluk projeleri düzenlemekten mutluluk duyduğunu belirtti. Çiğiltepe ilkokulunun müdürü Ahmet Ali Şahin üniversite öğrencilerinin okullarına büyük katkı sağladığını belirtti.