İstinye Üniversitesi

‘’Mentorun CEO Olsun’’ Programımız Başladı

İstinye Üniversitesi’nin öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlama hedefiyle hayata geçirdiği Mentorun CEO Olsun Programı; İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU ve İİSBF Siyaset Bölümü öğrencilerinin İSÜ Sektörle İş Birliği Ofisi tarafından organize edilen toplantıda Sn. Cüneyd ZAPSU’yla bir araya gelmesiyle başladı.

Mentorun CEO Olsun Programı kapsamında İstinyeli öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Cüneyd ZAPSU, konuşmasına kariyeri üzerinden verdiği tavsiyelerle başladı. Belirlenen hedef doğrultusunda zamanı en iyi şekilde kullanmanın önemine dikkat çeken Cüneyd ZAPSU, yolun başında belirlediği ilkelerine ve etik değerlere bağlı olarak çalışan insanların başarılı olacağını söyledi. Öğrencilerin iş dünyasına dair sorularına cevap veren Cüneyd ZAPSU, meslekte başarılı olmanın yollarını tecrübeleri üzerinden anlattı.  Türkiye’ye ve Türk iş dünyasına güvenilmesi gerektiğinin altını çizen Cüneyd ZAPSU, gençlerin üretken ve bilinçli olarak ülkeleri için çalışmaları gerektiğini söyledi.

 İstinyeli öğrencilerin, alanlarında en üst seviyeye çıkmayı başarmış iş insanlarının tecrübelerinden yararlanma fırsatı bulduğu ve meslek hayatlarında karşılaşacakları durumlara hazırlıklı olmalarına imkan sağladığı Mentorun CEO Olsun Programı; yıl içerisinde tekrar edecek toplantılarla ve İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsünde verilecek seminerlerle devam edecek.