İstinye Üniversitesi

Rektörlük Devir Teslim Seremonisi Gerçekleşti

İstinye Üniversitesi Rektörlük Devir Teslim Seremonisi 20 Kasım Çarşamba günü Topkapı Kampüsünde gerçekleşti. Seremoni Mütevelli Heyeti Başkanı ve üyeleri, dekanlar, akademisyenler ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleşti.

Rektörlük Devir Teslim Seremonisinde konuşma yapan Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Muharrem Usta, İstinye Üniversitesinin kısa sürede önemli başarılar elde ettiğini belirtti ve Kurucu Rektör Prof. Dr. Melih Bulu’ya katkıları ve özverili çalışmaları için teşekkür ederek Prof. Dr. Bulu’nun bundan sonra Mütevelli heyeti Üyesi olarak üniversiteye destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Kurucu Rektör Prof. Melih Bulu yaptığı konuşmada kurulduğu günden beri İstinye Üniversitesinin hedefleri doğrultusunda büyüdüğünü belirterek yeni dönemde de Üniversitenin başarılarının artması için elinden gelen desteği vereceğini belirtti. Prof. Dr. Bulu’nun konuşması ardından devir teslim seremonisiyle Kurucu Rektör Prof. Dr. Melih Bulu görevini Prof. Dr. İlhami Yıldız’a devretti.

İstinye Üniversitesi Rektörlük Devir Teslim Seremonisi yeni Rektör Prof. Dr. İlhami Yıldız’ın konuşmasıyla devam etti. Prof. Dr. Yıldız konuşmasında görevi devralmanın heyecanını dinleyicilerle paylaştı ve bugüne gelirken her zaman yanında olan ve destek veren ailesine teşekkür etti. Prof. Dr. Yıldız Üniversitemizin, insan kaynaklarımızın ve ülkemizin gelişmesi doğrultusunda canla başla çalışacağının altını çizdi.

Rektör Prof. Dr. İlhami Yıldız’ın konuşmasının ardından çekilen aile fotoğrafı ile seremoni sona erdi.