İstinye Üniversitesi

Uluslararası İş Birliği Protokolü Ziyareti

İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz ve beraberindeki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yer alan The University of Georgia’ya iş birliği ziyaretinde bulundu. 

İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz, The University of Georgia Rektörü Konstantine Topuria ve her iki üniversitenin akademisyenlerinin bir araya geldiği görüşmelerde; öğretim ve araştırma personellerinin değişimini içeren ortak araştırma çalışmaları, her iki ülkenin mevzuatına uygun olarak öğrenci değişim programları geliştirme ve çift diploma olanağı sağlayan programlar gerçekleştirme, akademik araştırma verileri ve teknik materyal değişimi, yayım çalışmaları, kültürel aktivitelerin yanında konferans, seminer, sempozyum, kongre vb. ortak akademik ve bilimsel faaliyetlerin düzenlenmesi konularında iş birliği protokolü imzalandı. 

İki üniversite arasında gerçekleştirilecek iş birliklerinin tüm yönleriyle değerlendirildiği görüşmelere katılan İstinye Üniversitesi Heyetinde; İstinye Üniversitesi AR-GE’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Ulukaya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ayberk Kurt, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Ataoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Tamer ve Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü Sorumlusu Gizem Gençer yer aldı.