İstinye Üniversitesi

Vadi Kampüs Açılış Kokteyli

İş dünyasının tam kalbinde yer alan konumuyla dikkat çeken İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü, İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz’ün katılımıyla düzenlenen kokteylle açıldı.

Yeni eklenen fakülte ve bölümlerle birlikte öğrenim sunduğu alanları genişleterek, yerleşkelerini de buna bağlı olarak büyüten İstinye Üniversitesi, Vadi Kampüsüyle birlikte üniversite algısına yeni bir soluk getiriyor. Sosyal bilimler, tasarım, mühendislik ve idari disiplinlerde eğitim alacak öğrenciler için ciddi avantajlara sahip olan kampüste; Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler ve İletişim Fakülteleri yer alıyor.

Açılış kokteylinde akademisyenlerle ve İstinyelilerle bir araya gelen İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz, başta İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Muharrem Usta olmak üzere Vadi Kampüsün 2021-2022 akademik yılına yetiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. İstinye Üniversitesinin kısa süredeki gelişimini sayılar üzerinden anlatan Prof. Dr. Erdal Karaöz, ‘’ Her geçen gün büyüyen eğitim alt yapımız, ARGE merkezlerimiz ve nitelikli akademisyen kadromuzu çok daha etkin kılma adına yerleşkelerimizi de büyütüyoruz. Çağımızın bilgisini üretme yolunda; atölye, stüdyo ve laboratuvarlarımıza yenilerini ekleyerek gelişmeye devam ediyoruz. Vadi Kampüsü’müzün tüm İSÜ ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle üniversitenin hedeflerini belirtti.