İstinye Üniversitesi

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u Ağırladık

     İstinye Üniversitesi Sektörle İş birliği Ofisi tarafından yürütülen Mentorun Ceo Olsun Programı kapsamında gerçekleştirilen online konferansta İstinyelilerle bir araya gelen Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy, öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.

   Tüm dünyayı sarsan kovid19 salgınını ve içinden geçtiğimiz pandemi koşullarını değerlendiren Ömer Arısoy, online olarak da olsa bir araya gelmenin çok önemli olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Gençlerle iletişim kurmanın ve her konuda karşılıklı etkileşim halinde olmanın önemine değinen Ömer Arısoy, bu noktada Mentorun Ceo Olsun programının öğrencilere çok önemli avantajlar sağladığının altını çizdi. Konferansta söz alan İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz, katkıları için Ömer Arısoy’a teşekkür etti ve yakın zamanda Zeytinburnu Belediyesi ve İstinye Üniversitesi ortaklığı ile çok önemli projeler yapmayı hedeflediklerini belirtti.

     Öğrencilere Mustafa Özel’in ‘’Makul Yönetici’’ kitabını öneren ve SİO konferansları için çok uygun bir okuma olacağını sözlerine ekleyen Ömer Arısoy, yöneticiliğe ilgi duyan öğrenciler için tavsiyelerde bulundu. Mesleklerinde başarılı olmayı hedefleyen herkesin, özellikle gençlerin kendilerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini belirten Ömer Arısoy, Zeytinburnu Belediyesi’nin gençler için hazırladığı eğitim ve gelişim seminerleri hakkında bilgi verdi.  Belediye olarak gerçekleştirilen çalışmalarda üniversitelerle iş birliği yapmaya büyük önem verdiklerinin altını çizen Ömer Arısoy, İstinye Üniversite ile de değerli çalışmalar yapacaklarının müjdesini verdi.

   Belediyelerin insanların hayatlarına dokunan kurumlar olduğunu söyleyen Ömer Arısoy, İstinye Üniversitesi öğrencilerinin halkla ilişkiler, yönetişim bilimi, afetlere karşı alınan önlemler ve kamu yönetimi konusunda merak ettiği soruları cevapladı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u Ağırladık