Gıda Sektöründe Şekerleme ve Şekerleme Teknolojisi | İstinye Üniversitesi

Gıda Sektöründe Şekerleme ve Şekerleme Teknolojisi

11/03/2022

18:00

Zoom

Değerli İstinyeliler,

İstinye Üniversitesi Gıda Teknolojisi Programı Başkanlığı tarafından 03 Kasım Perşembe günü saat 18.00'de çevrim içi olarak gerçekleştirilecek etkinliğe davetlisiniz. 

Etkinlik: Gıda Sektöründe Şekerleme ve Şekerleme Teknolojisi
Etkinliği Düzenleyen: Gıda Teknolojisi Programı Başkanlığı
Etkinlik Tarihi: 03.11.2022/ Perşembe
Etkinlik Saati: 18:00
Bağlantı Linki: https://zoom.us/j/97157614320
Zoom ID: 971 5761 4320

Gıda Sektöründe Şekerleme ve Şekerleme Teknolojisi