Çevrim İçi Kariyer Günleri

İstinye Üniversitesi Kariyer Merkezi, öğrencilerin iş hayatına hazırlanmalarına destek olmak amacıyla, Kariyer Günleri etkinliğini 10-12 Mayıs 2023 tarihlerinde çevrim içi olarak düzenliyor.

Etkinliğe 20 farklı firma katılım sağlayacak ve işe alım süreçleri, oryantasyon, kurum içi işleyiş eğitimleri, kariyer tavsiyeleri ve mülâkat simülasyonları gibi birçok farklı konuda bilgilendirme ve eğitimler verilecek; öğrenciler, firma yetkilileri ile çevrim içi olarak birebir görüşme imkânı da bulacaklar. Görüşmelerde öğrenciler, kendi kariyer hedefleri ve beklentileri doğrultusunda firma temsilcilerinden tavsiyeler ve yol gösterici bilgiler alabilecek.

Öğrencilerin iş hayatına yönelik yapacakları hazırlıklar ve kariyerlerinde başarılı olmaları için fırsatlar sunmakta olan Kariyer Günleri etkinliğine tüm öğrenciler dâvetlidir.

Detaylı bilgi