İstinye Üniversitesi

İstinye Üniversitesi 8. Yaşını Vadi Kampüs’te Büyük Coşkuyla Kutladı

İstinye Üniversitesi'nin 8. Kuruluş Yıldönümü töreni, tüm İstinye personeli için önemli bir gündü. Tören, Akademik ve İdarî personel, öğrenciler ve mezunların yoğun ilgisini çekti. Akademik ve idari personel, öğrenciler ve mezunların katılımıyla gerçekleştirilen kutlamalar, İstinye topluluğunun birliğini ve dayanışmasını pekiştirdi ve üniversitemizin gelecek yıllarda eğitim, araştırma ve bilim alanlarındaki çalışmaları için moral ve motivasyon sağladı.
İstinye Üniversitesi'nin 8. Kuruluş Yıldönümü, Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İbiş'in konuşmasıyla başladı. Kurucumuz ve Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Dr. Muharrem Usta, gerçekleştirilen etkinlikte İstinye Ailesi ile birlikte hazır bulundu.
Üniversitemizin kurucusu Dr. Muharrem Usta'nın, İSÜ’nün kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalar, başarılar ve gelecekteki hedefler hakkında önemli bilgiler paylaştığı konuşmasından sonra, üniversitemiz hakkında bilgi ölçen keyifli bir yarışma düzenlendi. Yarışmanın ardından katılımcılar, üniversitemizle ilgili soruları cevaplayarak eğlenceli anlar yaşadı.
Etkinlikteki herkesin katıldığı ve İstinye Üniversitesi hakkında bilgilerini ölçtüğü, interaktif ve eğlenceli yarışma Egemen Şan'ın eğlendirici sunumuyla daha da renklendi. Yarışmayı ve İstinye Üniversitesi hakkında en bilgili kişi olma unvanını kazanan Genel Sekreter Yardımcımız Begüm Usta, yarışmanın sonunda ödülünü, Başkan Yardımcılarımız Prof. Dr. Hatice Gülen ve Prof. Dr. Peyami Çelikcan'dan aldı.
Törenin son kısmında, Doç. Dr. Demet Gürhan ve Prof. Dr. Güler Demirova Györffy tarafından hazırlanan bir konser düzenlendi. Konser için özenle hazırlanan repertuardaki güzel şarkılar seslendirildi ve tüm müziksever İstinyeliler, büyüleyici ve unutulmaz anlar yaşadı. İstinye personeli müzik eşliğinde sohbet ederek kutlamaların tadını çıkardı.
Tüm personelimiz, öğrenciler ve mezunların katılımıyla gerçekleştirilen kutlamalar, İstinyelilerin birliğini ve dayanışmasını güçlendirdi ve önümüzdeki yıllarda eğitim, araştırma ve bilim alanında yapılacak çalışmalar için moral ve motivasyon sağladı.
Bu özel günün ardından, İstinye Üniversitesi ailesi olarak, kuruluşumuzdan bu yana elde ettiğimiz başarılara yenilerini eklemeyi ve eğitim, araştırma ve bilim alanındaki çalışmalarımızda daha büyük ilerlemeler kaydetmeyi hedefliyoruz.