İSÜ’de 23 Nisan ‘Çocuklarımızdan Resimler’ ile Renklendi

İstinye Üniversitesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, "Çocuklarımızdan Resimler" etkinliğiyle kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen bu özel gün, Cumhuriyetimizin 100. yılında İSÜ Vadi Kampüs'te çocuklarımızla birlikte renkli anlara sehne oldu.

25 Nisan 2023 Salı günü İstinye Üniversitesi Ailesinin çocukları tarafından yapılan resimlerden oluşan bir sergi düzenlendi. Program ve sergi açılışının ardından origami, taş/topaç boyama ve yüz boyama atölyeleri gerçekleştirildi.

"Masal Bozanlar" ekibinin müzikli masal anlatıcılığı etkinliği olan "Masal Bozanlar ile Müzikli Masallar" da, Dr. Öğr. Üyesi Handan Belivermiş'in de yer aldığı bir atölye çalışması olarak gerçekleştirilmesinden sonra program, bayrak gösterisi ile son buldu.