Vadi ile Büyüyoruz

Değerli öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz,

2016 yılında ilk öğrencilerini kabul eden Topkapı Kampüsüyle eğitim serüvenine başlayan üniversitemiz, Vadi İstanbul Kampüsüyle sizler için büyüyor.
Her geçen gün gelişen eğitim alt yapımız ve ARGE merkezlerimizle, çağımızın bilgisini üretme adına çıktığımız yolculuğu ara vermeden sürdürüyoruz. Diş Hekimliği ve İletişim Fakülteleriyle birlikte öğrenim sunduğu alanları genişleten üniversitemiz, sizlere ve topluma en iyi hizmeti sağlayabilmek için Vadi İstanbul Kampüsünü eğitime açıyor.
İdari ve Sosyal bilimlerin farklı alanlarında, disiplinlerarası eğitim gören İstinyelileri, mesleklerinde uzmanlaşacakları sektörlere yaklaştıran Vadi İstanbul Kampüsü’nde; Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık, Mühendislik, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler ve İletişim Fakülteleri yer almaktadır. Modern binası ile üniversite algısına yeni bir soluk getiren kampüsümüzde,  öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ve zengin içerik sunacak büyük bir kütüphane ve çalışma alanları mevcuttur.
Büyürken en çok dikkat ettiğimiz konuların başında öğrencilerimize her iki kampüsümüzde de en iyi imkanları sağlamak geliyor. Dijital dönüşüm çağına uygun olarak kurguladığımız kampüslerimizde; fakültelerin eğitim içeriklerine bağlı olarak derslerde kullanılacak eğitim alanlarının tümü yer alıyor. Her iki kampüsümüzde de geniş çalışma alanlarına sahip olan öğrencilerimiz, alacakları derslerin içeriklerine bağlı olarak kullanacakları atölyelere, araştırma ve eğitim laboratuvarlarına kolayca erişilebilecek.
İstinyeliler için her koşulda daha konforlu hale getirmeye çalıştığımız ulaşım koşulları kapsamında; Topkapı ve Vadi İstanbul kampüslerimiz arasında vereceğimiz sürekli servis hizmeti ile iki eğitim üssümüzü birbirine sıkı sıkıya bağlıyoruz. Metro güzergahlarıyla rahatça ulaşılabilen bir konuma sahip olan Vadi İstanbul Kampüsümüze, İstanbul'un merkezi noktalarından servis hizmeti de sağlayacağız.
Merkezi konumu, şehrin ortasındaki yeşil alanları ve sosyal mekanlarıyla öne çıkan Topkapı kampüsümüz; yepyeni laboratuvarları, cep sineması, öğrenci merkezi ve kongre binasıyla her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu doğrultuda; öğrencilerinin merkez kampüsün tüm imkanlarından yararlanmasını amaçladığımız Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Meslek Yüksek Okulu, tüm uygulama laboratuvarları ve eğitim alt yapısıyla Topkapı Kampüsü’nde faaliyet göstermeye başlayacak.
Bünyesine katılan Diş Hekimliği Fakültesi ile gelişen Topkapı Kampüsümüzün, iş dünyasının kalbinde öğrencilerini beklemeye başlayan Vadi İstanbul Kampüsü’müzün ve yeni kampüsümüzde hizmete başlayacak olan İletişim Fakültemizin tüm İSÜ ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Prof. Dr. Erdal Karaöz

Sıkça Sorulan Sorular

Vadi İstanbul Kampüsünde; Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık, Mühendislik, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler ve İletişim Fakülteleri yer alacak.

Vadi İstanbul Kampüsümüze; Sanayi Mahallesi Metro İstasyonu, Mecidiyeköy Trump ve Kabataş’tan servis hizmetleri bulunmaktadır. (Servis hizmetleri başladığında güncellenecek saatleri web sitemizden takip edebilirsiniz)
Bununla birlikte: Topkapı Kampüsümüz ve Vadi İstanbul Kampüsüz arasında sürekli hizmet verecek servis hizmetlerimiz olacak.

Derslerinden arta kalan zamanlarını; kampüsümüzün yanı başında yer alan dünyaca ünlü birçok markanın (Starbucks, BigChef ..vb.)  restoran ve kafelerinde geçirme fırsatına sahip olan öğrencilerimiz, arzu ederlerse Topkapı kampüsümüzün yemekhanesini de kullanabilecek. (Detaylı bilgi için: vadistanbul.com )

Vadi İstanbul Kampüsü’nde tüm öğrencilerimizin ihtiyacına yetecek büyüklükte bir kütüphane yer alacak.

Fakültelerimizin tüm atölye, eğitim ve araştırma laboratuvarları Vadi İstanbul Kampüsünde yerini alacak.

Tüm akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz Vadi İstanbul AVM otoparkından yararlanabilecek. (Otopark ücretsiz hizmet vermektedir.)