20/02/2026

İstinye Üniversitesi Kalite Ekibi, ISU QUALITY Kulübü ile Bir Araya Geldi

ISU QUALITY Kulübü tarafından düzenlenen çevrim içi toplantıda, İstinye Üniversitesi Kalite Ekibi ile kalite süreçleri ve öğrenci katılımı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

İstinye Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren ISU QUALITY Kulübü tarafından 18 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirilen çevrim içi toplantıya İstinye Üniversitesi Kalite Ekibi katılım sağladı.

Toplantıda; Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Sundu, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanı Merve Karabıyık ve Kalite ve Akreditasyon Müdürü Kübra Shahgaldıyev yer aldı. Program kapsamında üniversitenin kalite güvence sistemi, akreditasyon çalışmaları, öğrenci katılım mekanizmaları ve sürdürülebilir iş birliği alanları ele alındı.

İnteraktif bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada öğrencilerin soru ve önerileri alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kalite süreçlerinde öğrenci katkısının önemi vurgulanırken, paydaş katılımına dayalı sürekli iyileştirme anlayışının güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

İstinye Üniversitesi Kalite Ekibi, kalite kültürünün üniversite genelinde yaygınlaştırılmasına yönelik iş birliklerini desteklemeye ve katılımcı yönetim anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.