Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde 2012 yılında tamamlayan Ece Giray Tufan, yüksek lisansına 2012 yılında Anadolu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı'nda başlamıştır. Yüksek lisans öğrenimi boyunca çalışmalarını bir süre Institute of Chemical Technology Prague, Institute of Chemical Process Fundamentals'da sürdürmüş ve 2015 yılında master eğitimini tamamlamıştır. 2023 yılında Eskişehir Teknik Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kimya Mühendisliği Anabilim Dalında doktora eğitimini tamamlayarak dokto...
Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde 2012 yılında tamamlayan Ece Giray Tufan, yüksek lisansına 2012 yılında Anadolu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı'nda başlamıştır. Yüksek lisans öğrenimi boyunca çalışmalarını bir süre Institute of Chemical Technology Prague, Institute of Chemical Process Fundamentals'da sürdürmüş ve 2015 yılında master eğitimini tamamlamıştır. 2023 yılında Eskişehir Teknik Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kimya Mühendisliği Anabilim Dalında doktora eğitimini tamamlayarak doktor ünvanını almıştır. 2017 yılı itibariyle İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü'nde öğretim görevlisi, 2019 yılından bu yana Meslek Yüksekokulu müdür yardımcısı olarak akademik kadroda yer almaktadır.
Makaleler
The Interaction Analysis to Determination of Coating and Temperature on the Rehydration Properties of Dried Carrot Slices Covered With Edible Coating
, 2025
A Review on Edible Film and Coating Applications for Fresh and Dried Fruits and Vegetables
, 2021
Bildiriler
Deniz Yosunu Bazlı Yenilebilir Ambalajlar: Özellikler, Uygulamalar ve Türkiye’deki Potansiyel Varlık - GİRAY TUFAN ECE,AKPINAR BORAZAN ALEV
Phosphorus Recovery from Sewage Sludge Ash via Microwave Enhanced Thermochemical Treatment - SYC MICHAL, Kamenikova Petra, GİRAY ECE, Sobek J., Pohorely Michael, Svoboda K., Puncochar Michael
Kırım'dan Anadolu'ya Tatar Mutfak Kültürü ve Etkileşimi: Eskişehir Örneği - ÖZER ÇAĞLA, GİRAY TUFAN ECE
Edible Films and Coatings Used on Food Packaging: Applications and Properties - GİRAY ECE,AKPINAR BORAZAN ALEV,KOÇKAR ÖMER METE
Effect of Edible Coating on Rehydration Kinetics and Color of Dried Carrot - GİRAY ECE,AKPINAR BORAZAN ALEV,KOÇKAR ÖMER METE