Bölümden Haberler | İstinye Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programımıza TURAK Akreditasyonu!

Tübitak Projesi

Gastronomi Konferansları: Osmanlı Saray Mutfağı

Gastronomi Konferansları: 'Filming and Cooking'

Gastronomi Konferansları: 'Hijyen Lezzet Kadar Önemlidir'

Endüstriyel Mutfak Teknolojileri Sertifika Programı

Türk Mutfağı'nda Çorbalar

"Bir Dünya Börek"

Oğuz Kaan Koleji Kariyer Günlerindeydik

İstinye Sivil Toplum Fuarına katıldık

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden Öğr.Gör.Cansu AĞAN 1.Uluslararası Gastronomi ve Kültür Kongresi'nde

Dr.Öğr.Üyesi Çağla ÖZER'in editörlüğünde "ANADOLU" yayınlandı