Önerilen Aramalar
12 Temmuz 2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programımıza TURAK Akreditasyonu!
12 Nisan 2023
Tübitak Projesi
05 Haziran 2022
Gastronomi Konferansları: Osmanlı Saray Mutfağı
13 Nisan 2022
Gastronomi Konferansları: 'Filming and Cooking'
Gastronomi Konferansları: 'Hijyen Lezzet Kadar Önemlidir'
04 Haziran 2021
Endüstriyel Mutfak Teknolojileri Sertifika Programı
05 Mart 2020
Türk Mutfağı'nda Çorbalar
03 Mart 2020
"Bir Dünya Börek"
15 Ocak 2020
Oğuz Kaan Koleji Kariyer Günlerindeydik
27 Aralık 2019
İstinye Sivil Toplum Fuarına katıldık
23 Aralık 2019
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden Öğr.Gör.Cansu AĞAN 1.Uluslararası Gastronomi ve Kültür Kongresi'nde
20 Aralık 2019
Dr.Öğr.Üyesi Çağla ÖZER'in editörlüğünde "ANADOLU" yayınlandı