Çağla ÖZER, who completed her BSc degree in Hacettepe University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering in 1991, completed her MSc degree in 1994 and PhD degree in 2000 in Food Engineering Grain Processing and Engineering Department from Ege University. In the same years, she worked as a Research Assistant in the Food Engineering Department. After PhD, she worked as Assistant General Manager at OBA Food Industry and Trading Inc. Between 2013 and 2016, she was a faculty member at Nişantaşı University Faculty of Fine Arts, Department of Gastronomy and Culinary Arts. She worked a...
Çağla ÖZER, who completed her BSc degree in Hacettepe University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering in 1991, completed her MSc degree in 1994 and PhD degree in 2000 in Food Engineering Grain Processing and Engineering Department from Ege University. In the same years, she worked as a Research Assistant in the Food Engineering Department. After PhD, she worked as Assistant General Manager at OBA Food Industry and Trading Inc. Between 2013 and 2016, she was a faculty member at Nişantaşı University Faculty of Fine Arts, Department of Gastronomy and Culinary Arts. She worked as the Head of the Gastronomy Department of Istanbul Gelişim University School of Applied Sciences between 2016-2017. She worked as a Gastronomy Culinary Manager, Commission Member of Institute of Health Sciences, Management Member of İstanbul Studies Application and Research Center. Between 2015 and 2019, she was the Chairman of the Scientific Committee of TAŞPAKON (Confederation of All Chefs and Pastry). The Academy of Sciences of Turkey (TUBA), Turkish Science Glossary Project Member, International Rural Tourism and Development Congress Organizing Committee Vice-President, International Congress on Engineering and Natural Sciences Congress Organizing Committee. She has national and international congress proceedings and articles, conferences, artistic and thesis jury, and projects related to the subject.
Articles
High-beta-glucan and low-glycemic index functional bulgur produced from high-beta-glucan barley
, 2024
Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi
, 2019
A Novel high-amylose wheat-based functional cereal soup (tarhana) with
low glycemic index and high resistant starch
, 2024
Arı Turizminin Kırsal Kalkınma Üzerindeki Etkisi: Marmaris Örneği
, 2022
Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği
, 2022
Alternatif Turizm Kapsamında Aromatik Turizm ve Gelişimi
, 2021
The Usability of Lor Cheese in Some Dairy-Based Desserts of Turkish and International Cuisines
, 2020
A Monographic Research on the Assyrian Culinary Culture in Turkey
, 2019
Effects of Ingredients and Cooking Time on Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Different Homemade Tomato Sauces
, 2021
The Influence of Aging Egg on Foaming Properties of Different Meringue Types
, 2021
Kırım’dan Anadoluya Tatar Mutfak Kültürü ve Etkileşimi: Eskişehir Örneği
, 2017
Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
, 1996
Osmanlı Saray Mutfağı Teşkilatı ve Escoffier Mutfak Hiyerarşisi Üzerine Bir Araştırma
, 2022
Investigation of Local Cuisine Culture in Turkey by Regions and the Importance in Rural Tourism
, 2017
Glutomatik 4+2 Sistemi ile Unların Niteliklerinde Değişmelerin Belirlenmesi
, 1998
Süne Zararı Görmüş Buğday Unlarının Ekmeklik Niteliklerinin Katkı Maddesi ile Düzeltilmesi
, 1993
Ekmekçilik Sanayiinde Kullanılan Başlıca Teknik Terimler
, 1995
Aflatoksinlerin Detoksifikasyonu Amacıyla Geliştirilen Teknikler
, 1995
Ekmek Üretim Tesislerinde Kullanılan Tip 2 3 Unların Özellikleri
, 1996
Tr Durum Buğdaylarının Kalitesinin Belirlenmesinde SDS Sedimantasyon Testinin Kullanılması
, 1999
Boston Matrisinin 5 Yıldızlı Bir Otel Menüsü Örneğinde Uygulamaya Dönüştürülmesi
, 2019
Polonya Mutfak Kültürü Yansıması ve Polonezköy Örneği
, 2019
Sosyal Bir Seremoni: Anadolu'da Düğün Yemekleri ve Ritüelleri
, 2020
Farklı Pişirme Tekniklerinin Havuç Dilimlerinin Bazı Kimyasal ve Biyoaktif Özellikleri Üzerine Etkisi
, 2019
Türk Mutfağı’nda Şerbetlerin Sürdürülebilirliği
, 2019
Potatoes with its History, Usage in Turkish-French Cuisine and Outstanding Features in French Cuisine
, 2020
Glutomatik 4+2 Sistemi ile Gluten İndeks Parametresine Yeni Bir Bakış
, 2020
The Importance of the Nutritional Values of Some Tropical Fruits Grown in Turkey and New Approaches in Gastronomy
, 2020
Damla Sakızının Türk Mutfağındaki Yeri, Önemi ve Kullanım Alanları
, 2020
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin El Hijyen Uygulamaları: İstinye Üniversitesi Örneği
, 2020
Influence of Different Cooking Methods on Bioactive Properties of Broccoli
, 2021
Türkiye'de Yaşayan Boşnaklar ve Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma
, 2021
Sürdürülebilir Unsurların Gelişmesine Katkıda Bulunan Bir
Yaratıcı Ekonomi Alanı: Gastroekonomi
, 2022
Türk Mutfak Kültüründe Aşure Gelenekleri
, 2018
Türk Mutfak Kültüründe Aşure Gelenekleri
, 2018
Glutomatik 4 2 Sistemi ile Unların Niteliklerindeki Değişmelerin Belirlenmesi
, 1998
Investigation of Local Cuisine Culture in Turkey by Regions and The Importance in Rural Tourism
, 2017
Investigation of Local Cuisine Culture in Turkey by Regions and the Importance in Rural Tourism
Türkiye de Yöresel Mutfak Kültürünün Bölgeler Bazında İncelenmesi veKırsal Turizm Açısından Önemi
, 1900
Tavman Ş Tavman H İ Ünal S S Özer Ç M Olçay Taneli God Maddelerinin Isıl İletkenliklerinin Neme Bağlı Olarak Değişimi Gıda Mühendisliği III Ulusal Sempozyumu 22 23 Eylül 1997 Ankara
, 1997
Reports
Karakılçık ve Kavılca Unundan Fonksiyonel Erişte Yapımı - SARIMEŞE Ayşenur,YILDIRIM HALİDE,ÖZER ÇAĞLA
Ali Eşref Dede’nin Yemek Risalesi Helvalar Faslının Muhtevası - Karayıl Büşra,ÖZER ÇAĞLA
Malzeme ve Mutfak Kültürü Tasnif ve Tahlili Arşiv Taraması: Türk Folklor Araştırmaları (1949-1980) - Karayıl Büşra,ÖZER ÇAĞLA
Farklı Kurutma Yöntemleriyle İşlenen Nohut Mayasının Ekmek Kalitesi Üzerine Etkileri - Bektaş Çağla,ÖZER ÇAĞLA
Osmanlı Mutfağında Kullanılan Yenilebilir Otlar ve Baharatlar Üzerine Bir Araştırma - Tüfekçi Denizkan Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Çaykara Yaylalarının Aromatik Bitkisi Zagoda'nın Gastro-Turizm Potansiyeli:
Sıcakoba Yaylası Geleneksel Zagoda Yemekleri - GÜNER BİLGİN,ÖZER ÇAĞLA,YILMAZ EMİNE
Yerel Kültürel Mirasın ve Toplumsal Belleğin Yansıması Olarak Müzeler: Ordu Kahraman Sağra
Fındık Müzesi Örneği - KARA EMRAH,ÖZER ÇAĞLA,GÜNER BİLGİN,ÇEKEN HÜSEYİN
Evrimsel Süreç Boyunca Beslenme ve Yemek İlişkisi - YILDIRIM TUĞRUL HALİDE,GÜNER BİLGİN,ÖZER ÇAĞLA
YABANCI SEYYAHLARIN KALEMİNDEN KONYA ve GASTRONOMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - KIRAÇ ESRA,ÖZER ÇAĞLA
Mutfak Gereçleri ve Erzaklar Bağlamında Ali Eşref Dede’nin Yemek Risalesi Üzerine - KARAYIL BÜŞRA,CEBECİ CEYDA,ÖZER ÇAĞLA
An Innovative Approach in Gastronomy: Soufflé and Mousse - BRUWIER FRANCK GERARD,ÖZER ÇAĞLA
Aktif Karbonun Gastronomi Alanında Kullanım Olanakları - KÖROĞLU ATA BARAN,AĞAN CANSU,ÖZER ÇAĞLA
Yapısı, Tarihi ve Sosyal Yönleriyle Edirne Muradiye Mevlevihânesi - CEBECİ CEYDA,KARAYIL BÜŞRA,DURMUŞ DİLAN,ÖZER ÇAĞLA
Türk Mutfak Kültüründe Tatlı İsimlendirmeleri - YILDIRIM TUĞRUL HALİDE,ÖZER ÇAĞLA
Development of Mediterranean Cereal Foods (Bread and Bulgur) With High Beta-Glucan Content - TEKİN ÇAKMAK ZEYNEP HAZAL,Çetiner Burcu,ÖZER ÇAĞLA,YILDIRIM TUĞRUL HALİDE,Sestili Francesco,JİLAL ABDERRAZEK,KÖKSEL HAMİT
Menü Analizinde Menü Mühendisliği Modeli İle Annaraund Formülünün Birlikte Kullanılması - KEÇECİ SELMA,ÖZER ÇAĞLA
Türk Mutfak Kültüründe Aşure Gelenekleri - ÖZER ÇAĞLA, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
Akdeniz Bölgesi Mutfak Kültürüne Özgü Çorbaların Sınıflandırılması - ÖZER ÇAĞLA, BÜYÜKGENÇ AYSUN
Temalı Restoranlar Uluslararası Uygulamalar ve Türkiye de Uygulanabilirliği - ÖZER ÇAĞLA,AKBULUT MERVE BURCU,ÇEVİK ALPER
Modernizm ve Postmodernizm Dönemlerinin Türk Mutfak Kültürüne Yansıması - AĞAN CANSU, İPEK HÜSEYİN TANJU, İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT, ÖZER ÇAĞLA
Dünyadan ve Türkiye'den Örneklerle Toprak Ana Günü ve Yeryüzü Pazarlarını Kırsal Turizm Potansiyeline Dönüştürmek - TEPE FADİME BEGÜM, AĞAN CANSU, ÖZER ÇAĞLA
Sous Vide Yöntemiyle Geleneksel Ürünlere İnovatif Yaklaşımlar - ÖZER ÇAĞLA,YETİM ADEM,OTAĞ FADİME BEGÜM
Kırım'dan Anadolu'ya Tatar Mutfak Kültürü ve Etkileşimi: Eskişehir Örneği - ÖZER ÇAĞLA, GİRAY TUFAN ECE
Optimization of Process Conditions for Developing Yoghurt-like Product with Silbum marianum (milk thistle) - OTAĞ FADİME BEGÜM, ÖZER ÇAĞLA, AYTAÇ SAİT AYKUT, SAĞLAM FİLİZ
Comparative Analysis of Anatolian Fermented Food: Tarhana - TEPE TOLGA KAĞAN, FADİME BEGÜM OTAĞ, AĞAN CANSU, KADAKAL ÇETİN, ÖZER ÇAĞLA, BATU HEYSEM SUAT
Yerel Mutfakların Kültür Mirasına Dönüştüğü UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Gastronomi Kentleri Değerlendirmesi - ÖZER ÇAĞLA,KÜÇÜKALTAN DERMAN
Gastro Tur Etkinliklerinin Gastronomi Turizmi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul Örneği - İŞBİLİR YASİR, İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT, ÖZER ÇAĞLA
Türkiye’de Üretilen Tropikal Meyvelerin Besin Değerleri ve Kullanım Alanları - ÖZER ÇAĞLA,BRUWIER FRANCK GERARD,OLGAY PELİN,ELMACIOĞLU FUNDA
Soslar Kavramına İlişkin Algıların Metafor Analizi Yöntemi ile İncelenmesi: İstinye Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Örneği - ÖZER ÇAĞLA, ERTOPCU İSMAİL
Kırsal Turizm Kapsamında Misi Mutfak Kültürünün İncelenmesi - ATAY ESER,ÖZER ÇAĞLA,OTAĞ FADİME BEGÜM
Development of Halomonas Levan Based Functional Food Ingredients - MERVE ERGİNER HASKÖYLÜ, ÖZER ÇAĞLA, TOKSOY ÖNER EBRU
Halomanas Levan: A Functional Food Ingredient - MERVE ERGİNER HASKÖYLÜ, KIRTEL ONUR, AVŞAR GÜLBEN, ÖZER ÇAĞLA, TOKSOY ÖNER EBRU
Development of Halomonas Levan based functional food ingredients - HASKÖYLÜ Merve,ÖZER ÇAĞLA,TOKSOY ÖNER EBRU
Triticum durum Buğdayı Öğütme Ürünü İrmik ve İrmiklaltı Ununun Bazı Niteliklerinin Belirlenmesi - SALİM SEZGİN ÜNAL, ÜNSAL ÇAKMAKLI, ÖZER ÇAĞLA, KEMAHLIOĞLU ÖMER KEMAL
Glutomatik 4 2 Sistemi ile Unların Niteliklerindeki Değişmelerin Belirlenmesi - SEZGİN ÜNAL,ÖZER ÇAĞLA
Türk Mutfak Kültüründe Aşure Gelenekleri - ÖZER ÇAĞLA,KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
Farklı Tipteki Bisküvilerin Bazı Kalite Nitelikleri - SEZGİN ÜNAL,ÖZER ÇAĞLA,MÜJDE OLÇAY
Türkiye de Yöresel Mutfak Kültürünün Bölgeler Bazında İncelenmesi veKırsal Turizm Açısından Önemi - ÖZER ÇAĞLA,ATAY ESER
Marmara Bölgesi Yerel Ürün Festivali Envanteri - ÖZER ÇAĞLA,OTAĞ FADİME BEGÜM,YETİM ADEM
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Comparative Analysies of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analysies of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analysies of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analysies of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analysies of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Comparative Analyses of Anatolian Fermented Food: Tarhana - Tepe Tolga Kağan,OTAĞ FADİME BEGÜM,AĞAN CANSU,KADAKAL ÇETİN,ÖZER ÇAĞLA,BATU Heysem Suat
Gastro Tur Etkinliklerinin GAstronomi Turizmi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul Örneği - İŞBİLİR Yasir,İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT,ÖZER ÇAĞLA
Gastro Tur Etkinliklerinin GAstronomi Turizmi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul Örneği - İŞBİLİR Yasir,İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT,ÖZER ÇAĞLA
Gastro Tur Etkinliklerinin GAstronomi Turizmi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul Örneği - İŞBİLİR Yasir,İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT,ÖZER ÇAĞLA
Gastro Tur Etkinliklerinin GAstronomi Turizmi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul Örneği - İŞBİLİR Yasir,İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT,ÖZER ÇAĞLA
Gastro Tur Etkinliklerinin GAstronomi Turizmi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul Örneği - İŞBİLİR Yasir,İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT,ÖZER ÇAĞLA
Gastro Tur Etkinliklerinin GAstronomi Turizmi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul Örneği - İŞBİLİR Yasir,İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT,ÖZER ÇAĞLA
Gastro Tur Etkinliklerinin GAstronomi Turizmi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul Örneği - İŞBİLİR Yasir,İŞBİLİR YÜCEIŞIK NEZAHAT,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Rehydration Kinetics of Microwave and Convective Dried Apple Slices - OTAĞ FADİME BEGÜM,Tepe Tolga Kağan,ÖZER ÇAĞLA
Optimization of Process Conditions for Developing Yoghut like Product with Silybum marianum Milk Thistle - OTAĞ FADİME BEGÜM,ÖZER ÇAĞLA,AYTAÇ SAİT AYKUT,SAĞLAM FİLİZ
From Bosnia-Herzegovina to Turkey: Bosnian Culinary Culture and Interaction - ÖZER ÇAĞLA,ATAY ESER
From Bosnia-Herzegovina to Turkey: Bosnian Culinary Culture and Interaction - ÖZER ÇAĞLA,ATAY ESER
FROM BOSNIA-HERZEGOVINA TO TURKEY: BOSNIAN CULINARY CULTURE AND INTERACTION - ÖZER ÇAĞLA,ATAY ESER
Examination of Misi Culinary Culture in the Scope of Rural Tourism - ATAY ESER,ÖZER ÇAĞLA,OTAĞ FADİME BEGÜM
Examination of Misi Culinary Culture in the Scope of Rural Tourism - ATAY ESER,ÖZER ÇAĞLA,OTAĞ FADİME BEGÜM
Examination of Misi Culinary Culture in the Scope of Rural Tourism - ATAY ESER,ÖZER ÇAĞLA,OTAĞ FADİME BEGÜM
Taneli Gıda Maddelerinin Isıl İletkenliklerinin Neme Bağlı Olarak Değişimi - TAVMAN ŞEBNEM,SEZGİN ÜNAL,ÖZER ÇAĞLA,MÜJDE OLÇAY
Karadeniz Bölgesi Konaklama İşletmelerinde Helal Gıdaların Menülerde Kullanım Çeşitliliğinin İncelenmesi - ÇEVİK ALPER,ÖZER ÇAĞLA
The History of Lor Cheese with its Usability into Desserts in Turkish and International Cuisines - ÖZER ÇAĞLA,AKBULUT MERVE BURCU,BULUT SOLAK BİRSEN
TEMATİK RESTORANLAR ULUSLARARASI ÖRNEKLER ve TÜRKİYE DE UYGULANABİLİRLİĞİ - ÖZER ÇAĞLA,AKBULUT MERVE BURCU,ÇEVİK ALPER
Books
Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management – PETER LANG
Current Trends and Practices in Tourism – PETER LANG
Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış – Detay Yayıncılık
Her Yönüyle Gastronomi Araştırmaları – Çizgi
Gastronomi Alanında Tematik Yaklaşımlar-II – ÇİZGİ KİTABEVİ
Türkiye'de Sri Lanka Çalışmaları – Ankara Üniversitesi Basımevi
Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması – Detay Yayıncılık