04/11/2025

Spor Kulübü’nden “Kürek İlk Ders” Etkinliği

Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Kürek İlk Ders” etkinliği, 4 Kasım 2025 tarihinde kampüs dışında gerçekleştirilerek öğrencilere kürek sporunu yerinde deneyimleme fırsatı sundu.

Etkinlik kapsamında katılımcılar, uzman eğitmenler eşliğinde kürek sporunun temel tekniklerini, ekip uyumunun önemini ve doğru duruş–çekiş pozisyonlarını öğrendi. İlk ders niteliğindeki bu eğitimde, sporcular su üzerinde denge, ritim ve koordinasyon konularında uygulamalı çalışma yaparak branşla tanışma imkânı buldu.

Spor Kulübü, bu etkinlikle öğrencilerin yeni spor dallarını keşfetmesini, fiziksel farkındalık kazanmasını ve aktif yaşam kültürünü benimsemesini desteklemeyi hedeflediğini belirtti. Etkinlik, spor alanında kendini geliştirmek isteyen öğrenciler için verimli ve motive edici bir başlangıç oldu.