İstinye Üniversitesi

“Cumhuriyet’in 100’ü Gençler” Projesi

İSÜ Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin ikinci kez düzenlemiş olduğu “Cumhuriyet’in 100’ü Gençler” projesinde yer alan tüm çalışmalar 2 Nisan’da Vadi H Yerleşkesinde sergilendi.

Sergide eşitlik, cinsiyet eşitliğine yönelik dil kullanımı, sigara kullanımının zararları, hijyen ve diş sağlığının önemi, trafikte sorumluluk, hayvan hakları, çevreyi ve doğayı koruma, dezavantajlı bölgelere kitap desteği gibi farklı projeler yer aldı.

FARKINDALIĞI ARTIRAN ADIMLAR

İlk olarak sergi ile farkındalık yaratmayı hedefleyen öğrencilerimiz daha sonra ilköğretim okullarına yapacakları ziyaretlerle projenin farklı etaplarını tamamlayacak.

Genç neslin sosyal sorumluluk bilincini artırmak adına önemli bir adım olarak öne çıkan bu özel etkinlik, sürdürülebilir bir gelecek için atılan küçük adımların da ne kadar önemli olduğunu vurgularken, İstinye Üniversitesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk alanında duyarlılığını herkese ulaştırmayı hedefliyor.