Kütüphane Oryantasyon Programının İlk Oturumu Gerçekleşti

İstinye Üniversitesi Kütüphane Oryantasyon Programının ilk oturumu, 13 Kasım 2018 Salı günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşti.

İstinye Üniversitesi Kütüphanesinde bulunan basılı ve elektronik kaynakların tanıtımının, nasıl kullanılacağının, kaynaklara kampüs dışından erişimin, "Cep Kütüphanem" mobil uygulamasının ve genel kütüphane kurallarının anlatıldığı oturumda; Random.org üzerinden elektronik ortamda kura çekimi ile belirlenen öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Dönem İçinde belli aralıklarla devam edecek olan Kütüphane Oryantasyon Programı; İstinye Üniversitesi öğrencilerinin ders dışında gerçekleştirdikleri etkinlerinin kaydının tutulmasıyla oluşturulan ve akademik olamayan diploma yerine geçen NONA (İstinyeli Diploması) kapsamında da değerlendirilecek.