2021-2022 Bahar Yarıyılında Ukrayna Üniversitelerinden Yatay Geçiş_Yedek Kabul Alan Adaylar Hk.

Değerli Aday Öğrenciler,

Ukrayna’daki Üniversitelerden Üniversitemize, yatay geçiş ASİL Listeden kabul alanların kayıt tarihleri kapanmıştır.

Yedek listeden kabul alan adayların, 25 Nisan 2022 Pazartesi, 8.30-17.00  saatleri arasında, Üniversitemiz Topkapı Kampüsü Öğrenci Kayıt İşleri Birimi'ne gelerek kayıt işlemlerini tamamlamaları beklenmektedir.

Kayıtlarda, yurt dışı giriş çıkış kaydı (e devletten alınmış) ile pasaport aslının muhakkak hazır bulundurulması, ayrıca başvuru formuna yüklenen belgeler ile Türkçe ya da İngilizce çevirilerinin de kayıt esnasında teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi durumda kayıt alınmayacaktır.

Aşağıdaki belge/belgelerini sunamayan öğrencilerin taahhütname ile kayıtları alınacaktır.

GEREKLİ BELGELER

• Öğrenci belgesi,
  • Transkript
  • Ders içerikleri,
  • Lise diploması,
  • 1 adet fotoğraf,
  • Apostilli belgeler,

Yabancı dilde alınan belgelerin, Türkçe çevirileriyle birlikte teslim edilmesi gerekir.

Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt sırasında orijinal evrakları iletmesi gerekir. Belge eksiği olan adaylar “geçici kayıt” statüsünde kayıtlanacak ve kayıt sırasında iletilen tarihe kadar evraklarını teslim etmeyenlerin ise kayıtları iptal edilecektir.