İstinye Üniversitesi

Cumhuriyet’in 100’ü Gençler Projesi'nde İlk Adım "Yaşam Çınarı"

İstinye Üniversitesi öğrencileri, İstinye Üniversitesi Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nce düzenlenen “Cumhuriyet’in 100’ü Gençler” projesi kapsamında Şişli’de bulunan Darülaceze’yi ziyaret ettiler.  

İstinye Üniversitesi Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, ‘Eğitim’, ‘Eşitlik’, ‘Çevre’ ve ‘Sağlık’ konularını kapsayan “Cumhuriyet’in 100’ü Gençler” projesi ile sürdürülebilirlik etki alanlarına katkı sağlamak için kolları sıvadı.

Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılında, yarınlara daha iyi ve yaşanabilir bir dünya bırakmak isteyen İstinye Üniversitesi öğrencileri de hem sürdürülebilirliğe katkıda bulunmak hem de farkındalığı geniş kesimlere ulaştırabilmek için yeni bir proje geliştirdi.

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ’NDEN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN 15 FARKLI PROJE 
 
“Cumhuriyet’in 100’ü Gençler” başlıklı sosyal sorumluluk projesi İstinye Üniversitesi’nin sürdürülebilirlik temel prensipleri olan ‘Eğitim’, ‘Çevre’, ‘Eşitlik’ ve ‘Sağlık’ alanlarında 15 farklı tasarıdan oluşuyor. 

Her bir proje, merkez yöneticilerimizin desteği ve öğrencilerimizin liderliğinde yürütülüyor.  

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN DARÜLACEZE’YE ZİYARET

3 Nisan 2024 tarihinde de sürdürülebilirlik için oluşturulan 15 tasarıdan “Yaşam Çınarı” Projesinin ilk basamağı, gönüllü öğrenci grubunun Şişli’de bulunan Darülaceze’yi ziyareti ile gerçekleştirildi.

Darülaceze sakinleriyle buluşan öğrencilerimiz, yaşlılarla iletişim bilincini artırmak adına önemli bir adım attı. Ayrıca bu özel etkinlik, farkındalık sahibi bir gelecek için atılan küçük adımların ne kadar önemli olduğunu vurgularken, İstinye Üniversitesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk alanında duyarlılığını herkese ulaştırmayı hedefliyor.