The Future Healthcare İstanbul 2022 Uluslararası Konferansı” yaklaşıyor

Bülten 360
Yayın Türü
Elektronik

Bilimin ve İletişimin Gücüyle, Sağlık ve Sağlık Teknolojilerinde Öncü İsimler Bir Araya Geliyor

Geçtiğimiz yıl 26 binin üzerinde katılımcısı ile sağlık alanındaki tüm paydaşların buluşma noktası olan The Future Healthcare İstanbul Uluslararası Konferansı, bir kez daha sektöre yön vermeye hazırlanıyor. Farklı disiplinleri ve uzmanlıkları bir araya getiren konferansın 2022 teması; “Geleceğe Yakından Bakmak” olacak.

Türkiye’den ve yurt dışından sağlık sektörünün öncü isimlerinin buluşacağı Uluslararası Sağlık ve Sağlık Teknolojileri Konferansı The Future Healthcare İstanbul, 19-20-21 Ekim tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde düzenlenecek.

Sağlığın her alanından temsilcilerin katılımıyla, konuların bilimsel olarak konuşulduğu bir organizasyon olan The Future Healthcare Konferansı, sağlık iletişimine öncü fikirleri ve sosyal projeleri ile değer katan Tazefikir Group tarafından düzenleniyor. 2021’de ilgiyle takip edilen konferansın, bu yıl 30 binin üzerinde katılımcıya ulaşması hedefleniyor.

Konferansın ilk günü İstinye Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Polen Koçak’ın moderatörlüğünde  “Yapay Zeka Destekli Genetik Veri Analizi ile Kişiselleştirilmiş Tıp Geleceği” paneli yer alıyor.

Konferansın 21 Ekim Cuma günü gerçekleşecek olan programında  İstinye Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Polen Koçak’ın yer alacağı “Akıllı Moleküller ile Hedefleyici Tedavi Stratejileri” oturumu yer alıyor.

Haberi Web Sitesinden Okumak İçin Tıklayınız