Tüketici Artık Fark Ettiğini Satın Almaya Yöneliyor

Dünya
Yayın Türü
Yazılı

Karma Grup tarafından düzenlenen ve 23-24 Kasım tarihlerinde İstinye Üniversitesi'nde gerçekleşecek Kalite ve Ürün Deneyim Semineri bu yıl "Tüketici Eğilimleri ve Sürdürülebilirlik" bakış açısıyla "Rafta Kalite"yi ele alacak.

Seminer öncesi konuşan PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M. İmer Özer olacak. Kalite ve Ürün Deneyimi Semineri'nin tüketiciye en doğruyu sunmak, adil rekabet ortamını oluşturmak adına sektörün paydaşlarını bir araya getiren çok güzel bir çalışma olduğunu belirtti. Özer, "Organizasyonun çıktılarının hem gıda ve içecek sektörüne hem de son tüketiciye çok faydalı olacağı kanısındayım. Tüketici daha evvel anladığı ürünleri almaya eğilimliydi. Ama değişen jenerasyon ve artan ürün çeşitliliği neticesinde tüketici artık anladığını değil fark ettiğini satın alıyor. O yüzden üreticiler, tüketicinin fark edebildiği alanlarda ürün yapmaya yönelmeli" diye konuştu.