Araştırma Görevlisi Sonuçları (08.05.2018)

İstinye Üniversitesi Araştırma Görevlisi kadroları için yapılan başvurulardan ön değerlendirmeyi geçen adayların yazılı sınavları yapılmış olup, kesin sonuçlar aşağıda sunulmuştur.

Araştırma Görevlisi kadro sonuçları için tıklayınız.

1. ASİL KAZANAN olarak ilan edilen adayların; 10 Mayıs 2018 Perşembe günü 15.00’a kadar aşağıda belirtilen evrakları Üniversitemiz İnsan Kaynakları Direktörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.
  2. Evrak teslimi yapılmaması veya sözleşme imzalanmaması halinde bir sonraki iş günü YEDEK KAZANAN olarak ilan edilen adaylar telefonla davet edilecektir.

NOT: Sınava girmeyen ve “Sonuç Hesaplama” hanesi 65 puanın altında olan adaylar “Sıralama Dışı” olarak belirtilmiştir.

İSTENEN EVRAKLAR :

Evraklar
1 Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 1 ADET
2 Nüfus Cüzdanı Sureti (Son 6 Ay içinde alınmış) 1 ADET (Asıl)
3 İkametgah Belgesi (Son 6 Ay içinde alınmış) 1 ADET (Asıl)
4 Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir) 1 ADET (Asıl)
5 Son bir yıl içinde çekilmiş renkli vesikalık fotoğraf 5 ADET
6 Diploma veya Öğrenim Belgesinin Sureti (Lisans ve Lisansüstü) 1 ADET
7 Eğitim Programlarının Sertifikaları ( Var ise )
8 Askerlik hizmetinizi yapmış ya da tecil ettirmiş olduğunuza dair belge 1 ADET
9 Sürücü Belgesi Fotokopisi ( Var ise ) 1 ADET
10 Evlilik Cüzdanı Fotokopisi (Evli ise) 1 ADET
11 Eş ve Çocuk Kimlik Fotokopileri (Var ise) 1 ADET
13 Bir önceki işyerinden alınan Çalışma Belgesi 1 ADET
14 Banka Maaş Hesap Cüzdanı Fotokopisi
Anlaşmalı Banka Adı: FİBABANKA Şube Adı: Laleli Şubesi (Farklı banka hesabı kabul edilmeyecektir.)
1 ADET
15 Emekliler için Sosyal Güvenlik Destek Kartı Fotokopisi yoksa Emekli olunduğunu gösteren belge 1 ADET
Sağlık Evrakları
16 Sağlık Raporu (Akciğer Grafisi, Göz Muayenesi, Hemogram, TİT) 1 ADET (Asıl)
17 Kan Grubu Kartı Fotokopisi (Kan Grubu Kartı Yok ise Kan Grubu hastane tarafından bakılmalıdır) 1 ADET

ÖNEMLİ HATIRLATMA!

* İşyerimize giriş işleminizi yapabilmemiz için yukarıda gösterilen belgeleri tam olarak hazırlamanız gerekmektedir.
** Banka hesabı açtırılırken mutlaka bankaya maaş hesabı olduğu belirtilmelidir.

Anlaşmalı Banka Adı: Fibabanka
Şube Adı: Laleli Şubesi

ADRES: İstinye Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010