MYO Öğrencileri Bilgisayar Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı

MYO 2017-2018 Akademik Yılı Güz ve Bahar dönemi Bilgisayar Teknolojileri I/II dersleri;
Muafiyet sınavı: 29 Eylül 2017 Saat 10:00’da İSÜ Topkapı Kampüsü’nde yapılacaktır.

Bu sınav uygulamalı olarak gerçekleştirilecek, 70 ve üstü not alan öğrenciler bu dersten muaf olacaktır.

Öğrencilerin sınava girmeleri zorunu değildir. Ancak sınava girerek muaf olmak isteyen öğrencilerin Muafiyet Dilekçesini doldurup 27 Eylül 2017 saat 15:00’e kadar myo.sekreterlik@istinye.edu.tr adresine mail atmaları veya MYO Sekreterliği’ne elden teslim etmeleri yeterli olacaktır.

Sınava katılacak öğrenci sayısına göre sınav salonu planlaması yapılacak ve 29 Eylül 2017 tarihinde sabah 9:00’dan itibaren kampüs girişinde listeler ilan edilecektir.